Beşiktaş'tan Sergi Cadona sürprizi

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken beklenmedik bir isim gündeme geldi.

Beşiktaş'ta Sol Bek Sürprizi: Gündemde!

Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken beklenmedik bir isim gündeme geldi. Siyah-beyazlıların sol bek pozisyonunda sık sık yaşanan sakatlıklar nedeniyle takviye yapma kararı aldığı bildirildi ve rotaları İspanya'ya çevrildi.

Transfer harekatı 


Hedef Sergi Cardona 

Kulüp yönetimi, La Liga ekiplerinden Las Palmas'ta forma giyen 24 yaşındaki Sergi Cardona'yı hedefledi. Beşiktaş'ın, genç futbolcunun menajeriyle yakın zamanda görüşme yaparak transfer şartlarını masaya yatıracağı öğrenildi. İspanyol kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cardona'nın takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Cardona'nın performansı 

Bu sezon Las Palmas formasıyla 32 maçta görev alan Cardona, 1 gol atarken 2 de asist yapmayı başardı. Las Palmas altyapısından yetişen genç futbolcunun piyasa değeri, 2020 yılında 50 bin Euro iken şu anda 6 milyon Euro seviyelerinde bulunuyor. Beşiktaş, sol bek mevkisinden yeterli katkı alamamıştı. Masuaku'nun yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 14 lig maçında forma giyebilmesi ve diğer alternatiflerin beklentilere karşılık verememesi, Cardona'nın transferini hızlandırdı.

Fotomaç




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI