Beşiktaş'tan sert açıklama

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında kırmızı kart gören Al-Musrati hakkında yapılan çirkin yorumlar üzerine sert bir açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, kulübün kurucularından aldığı terbiye ve değerlerin önemine vurgu yapıldı. Maçta Al-Musrati'nin istemeden yaptığı bir hareket sonucu kırmızı kart gördüğü hatırlatılarak, futbolcunun maç sonunda tüm Beşiktaş camiasından özür dilediği belirtildi. Ancak Beyaz TV'de yapılan bazı yorumların gazetecilik ve yayıncılık etiğine uymadığı ifade edilerek, bu durumun suç teşkil ettiği dile getirildi. Kulübün, konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağı ve RTÜK'e de şikayette bulunacağı bildirildi. Beşiktaş JK, spor sahalarında olduğu gibi, her zaman şerefli ve onurlu bir duruş sergilemeye devam edeceğini vurguladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Biz Beşiktaşız;

Kurucularımızdan aldığımız terbiye, Baba Hakkı’nın adaleti, Süleyman Seba’nın çizdiği değerler manzumesi bizim anayasamızdır.

Beşiktaş JK spor sahalarında yenilse de yense de şerefiyle var olmuş, onurlu duruşuyla var olmaya devam edecektir.

Fenerbahçe ile oynadığımız maça oyuncularımız bu şiarla çıkmış, şerefiyle oynamış, kazanan rakibinin elini sıkıp sahadan ayrılmıştır.

Bundan sonra da hep böyle olacaktır.

Maçın 25. dakikasında istemeden yaptığı bir hareketle kırmızı kart gören futbolcumuz Al Musrati, üzüntüsünü maç sonunda tüm Beşiktaş camiasından özür dileyerek göstermiştir.

Beyaz TV isimli televizyon kanalında profesyonel futbolcumuz Al Musrati’nin transferi ve maçta gördüğü kırmızı kartla alakalı olarak gazetecilik ve yayıncılık etiğine sığmayan, açıkça suç teşkil eden ima ve ithamlarda bulunulmuştur.

Kulübümüz yarın sabah konuyla ilgili olarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaktır.

Ayrıca RTÜK’e de gerekli şikayet yapılacaktır.

Saygılarımızla.

Beşiktaş JK

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI