Beşiktaş'tan Şok Veda

Beşiktaş Sompo Japan Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japanevinde konuk ettiği Medi Bayreuth karşısında 84-84’lük skorla kupaya veda etti.

İlk maçı Bayreuth evinde 81-76’lık skorla kazanmıştı.

Maça daha etkili başlaması beklenen Beşiktaş, tutuk bir görüntü çizerken konuk ekip Bayreuth karşısında oyun üstünlüğünü kabul ettirmekte zorlandı ve ilk devre boyunca istediği farkı açamadı.

Soyunma odasına temsilcimiz 39-37’lik skorla önde girdi.

Üçüncü çeyrekte ise konuk ekip Bayreuth iyi başlayan taraf oldu. Bu çeyrekte oyunu domine eden konuk ekip, farkı giderek açmaya başladı ve son çeyreğe 63-59’luk skorla önde girdi. Son çeyrekte ise nefesler tutuldu. Beşiktaş rakibi karşısında dönüş içine elinden geleni yapmaya başlarken, Bayreuth ise skor avantajını bırakmamak için direnç koydu.

Son çeyrekte Beşiktaş’ın çabaları sonuçsuz kaldı ve temsilcimiz turnuvaya beklediğinden daha erken veda etti.

Beşiktaş‘ta Cady Lalanne 18 sayı-7 ribaunt yaparken, Earl Clark 13 sayı-3 ribaunt, DJ Strawberry 23 sayı-4 ribaunt ve Kyle Weems 12 sayı-5 ribaunt yaptı.

Bayreuth‘da Gabe York 17 sayıyla oynarken, Assem Marei 15 sayı-3 ribaunt, De’Mon Brooks 12 sayı-3 asist ve Nate Linhart 14 sayı-3 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 18-20
2. Periyot: 21-17
3. Periyot: 20-26
4. Periyot: 25-21

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI