Beşiktaş'tan Sürpriz Transfer

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'tan sürpriz transfer... Ara transferde takviyeler için arayışların sürdüren ve sağ bekte Valentin Rosier'e alternatif arayan Beşiktaş, aradığı ismi 1. Lig'de buldu. Beşiktaş, Eskişehirspor'da bu sezon performansıyla dikkat çeken Bilal Ceylan ile prensip anlaşmasına vardı. 

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi geldi.  Siyah beyazlılar, Eskişehirspor'da forma giyen Bilal Ceylan'la prensip anlaşmasına sağladı.

Siyah- beyazlılar, yapılan anlaşmaya göre; Eskişehirspor'a Bilal Ceylan için 3 milyon TL bonservis bedeli ödeyecek.

Eskişehirspor oyuncunun başka bir takıma satışından da %15 pay elde edecek.

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda orijini sağ bek olan tek isim Valentin Rosier. Onun da kiralık sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Bu sezon lisansı çıkarılmayan Douglas'la yollar ayrılacak. 

Bilal Ceylan kimdir?

Eskişehirspor'un genç sağ beki Bilal Ceylan, siyah-kırmızılı takımın altyapısının kapısından 9 yaşında girdi. 17 yaş altı takımına kadar altyapının her kademesinde forma giydi Kendisine örnek olarak Gökhan Gönül ile Dani Alves'i  aldığını söyleyen Bilal Ceylan şöyle konuşmuştu: "Altyapıda oynarken tesislerde, tellerin arkasından A takımdaki ağabeylerimin antrenmanlarını izliyordum. Eskişehirspor A Takım formasını giymek için çabalamak lazım. Bu formayı giymek içimde bir ukdeydi. Çok özel bir duygu. Buralara gelmek kolay değil. Çok çalışmak lazım. Ben de çok çalıştım. İnanarak çalıştım. Buralara kadar geldik. İnşallah daha iyi yerlere gelirim. Eskişehir'de doğdum ve büyüdüm. Eskişehirspor'un maçlarında top topladım. Tribünlerinde bağırdım. Eskişehirspor sevgisi çocukluğumdan beri var. Bu sefer de sahada mücadele ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. İnşallah daha iyisini yapacağım ve taraftarımızı mutlu edeceğim. Ailemdeki herkes Eskişehirsporlu. Eskişehirspor'da oynadığım için çok mutlular."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI