Beşiktaş'tan Talisca Hamlesi

Beşiktaş Yönetimi, Talisca'nın cezasının kalkması için harekete geçiyor

Beşiktaş Kulübü, Anderson Talisca'nın Atiker Konyaspor maçında gördüğü sarı kartla ilgili TFF'ye itirazda bulunacak.

Beşiktaş Kulübü, Atiker Konyaspor maçında sarı kart görerek derbide cezalı duruma düşen Anderson Talisca için Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu ve Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacak.

Siyah-beyazlı yetkililer, Talisca'ya verilen sarı kartın iptal edilmesi gerektiğini, bunun örneklerinin Avrupa'da yaşandığını dile getirdiler. Yöneticiler, "Avrupa'da örnekleri var bizim ligimizde de uygulanabilir. Talisca'nın yanlış sarı kartının iptal edilmesi gerekir. Gerekli incelemeleri yapacağız ve itiraz başvurusunda bulunacağız. Talisca'nın %100 gol pozisyonunda düşürülmesi, Lens'e yapılan ve verilmeyen penaltı var; bunları da unutmuş değiliz" diyerek hukuki çalışma başlatacaklarını bildirdiler.

ÇARŞAMBA BASIN TOPLANTISI
Beşiktaş, pazartesi günü Talisca'nın haksız yere kart gördüğü gerekçesiyle TFF'ye itirazını bildirecek. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çarşamba günü basın toplantısı düzenleyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI