Beşiktaş'tan taraftarlara çağrı

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı taraftarları "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında fidan dikme kampanyasına destek olmaya davet etti.

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı taraftarları "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında fidan dikme kampanyasına destek olmaya davet etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığının daha yeşil bir Türkiye için başlattığı, ağaç ve orman sevgisini geliştirmeyi amaçlayan sosyal sorumluluk projesini yürekten destekliyor ve büyük Beşiktaş taraftarını ’Geleceğe Nefes Ol’maya davet ediyoruz. Yurt genelinde gerçekleştirilecek ağaçlandırma seferberliği için yurt içinde ve yurt dışında kalbi Türkiye ile atan vatandaşlar fidan sahiplenebilecek ya da bağışta bulunabilecek. Bağışta bulunmak isteyenler gelecegenefes.com internet sayfası üzerinden Türkiye’nin istenilen bölgesinde dikilecek 5 kadar ağaca kendisinin ve aile bireylerinin isimlerini vererek fidan sahiplenip bağış yapabilecek." ifadeleri kullandı.

"Geleceğe Nefes Ol" projesiyle 11 Kasım Pazartesi günü saat 11.11’de, 81 ildeki 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan toprakla buluşacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI