Beşiktaş'tan Tarihi Karar... Yıldırım Demirören ve Üyelere İhraç Şoku

Beşiktaş Divan kurulu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını oynatmaya karar veren TFF'nin beşiktaşlı üyelerini Siyah-Beyazlı kulüpten ihraç etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Divan Kurulu'nun onayını siyah-Beyazlı kulübün yönetim kurulu Fenerbahçe-Beşiktaş maçını oynatmaya karar veren TFF'nin Beşiktaşlı üyelerini Siyah-Beyazlı kulüpten ihraç etmeye hazırlanıyor. 

Beşiktaş Yönetimi bu kararı alan başta TFF başkanı Yıldırım Demirören, Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Erhan Kamışlı, Alaattin Aykaç, Ahmet Gökçek ve Mete Düren'in Siyah-Beyazlı kulüpten ihraç etme kararı aldı. 

Divan Kurulu başkanı Tevfik Yamantürk yaptığı açıklamada, "Bu kararı alanların Beşiktaş camiasında işi yok. Bu karara imza atan  Beşiktaşlı TFF yönetim kurulu üyeleri kulübümüzden ihraç edilecekler" dedi. Yamantürk'ün bu sözleri üzerine ayağa kalkan kongre üyeleri Divan başkanını ayakta alkışladı. 

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI