Beşiktaş'tan token açıklaması

Beşiktaş Kulübü, token konusunda önemli bir uyarıda bulundu. (Beşiktaş token, BJK token, bjk fan token)

Beşiktaş , Token konusunda isminin kullanılmasıyla ilgili resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle:

Şirketimizle doğrudan veya dolaylı hiçbir bağı olmayan bjkfantoken.com/ adresli internet sitesinde, mesnetsiz, gerçeğe aykırı, Şirketimizin büyük, küçük bütün hissedarlarını olumsuz etkileyen faaliyetler yapıldığı 06.06.2022 tarihinde (bugün) öğrenilmiştir.

Bu nedenle ve SPK II. 15-1 sayılı Özel Durumlar Tebliği 9. Maddesi gereğince bu açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur.

Söz konusu sitede Şirketimizin isminin ve logosunun kullanılmasının hiçbir dayanağı ve delili yoktur.

Söz konusu mesnetsiz ve delilsiz faaliyetlerde bulunanlar hakkında, Şirketimizce hukuki işlem başlatılacaktır.

Şirketimiz kendisi ile ilgili önemli konuları, süresinde KAP'ta açıklama yapmak suretiyle Yatırımcılarıyla ve Kamuoyu ile paylaşmaktadır. Bu sebeple belirli amaca yönelik olarak hazırlandığı belli olan bu gerçek dışı haber, söylenti ve faaliyetlere itibar edilmemesini, bunların yerine Şirketimiz'in yapmış olduğu açıklamalara itibar edilmesi gerekliliğini Yatırımcılarımızın ve Kamuoyunun bilgisine sunarız.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI