Beşiktaş'tan Transfer Açıklaması

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı

Beşiktaş'tan forvet transferiyle ilgili açıklama geldi! Siyah beyazlıların ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemlerindeki Cyle Larin hakkında görüş bildirdi.

A Spor'a konuşan Çebi'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Beşiktaş'ın Antalya kampı

Kamp çok iyi geçti diyebilirim. Hocamız da kampın kendileri için çok iyi geçtiğini söyledi. İnşallah hayırlısı olur.

Forvet transferi ve Larin açıklaması

Larin ile yapılan görüşmeler tam bitmedi. Görüşmeler devam ediyor, umarım olumlu sonuçlanır. Her zaman hazırlıklıyız, ihtiyacımız olan her yer için çalışıyoruz, gündemimizde birçok oyuncu var. İstediğimiz anda onlara yöneliyoruz.

Vida yorumu

Vida, 40 yıldır Beşiktaş’ta gibi çalışıyor. İyiki transfer gerçekleşti.

Şampiyonluk yarışı ve Bayern Münih eşleşmesi

Beşitaş’ın geleceği açısından dikkatli olmak gerekiyor, bu anlamda çalışıyoruz. Başarı da bu şekilde geliyor.  Aradaki puan farkları çok önemli değil. 8 hafta sonra işler daha net görünecek. Başakşehir, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray da şampiyonluk için iddialı. Bayern Münih’in turu geçme şansı ne kadarsa bizim de o kadar var.

Cenk Tosun'un Everton'a transferi

Cenk’in transferini ben yönettim. Kendisi Premier Lig’de oynamak istediğini söyledi. O da bizi transferde çok zorladı. Zor bir süreçti, Cenk için daha fazlası olabilirdi ama gitme isteği bizim elimizi zorlaştırdı. En büyük şansı Beşiktaş’a gelmiş olmasıydı

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI