Beşiktaş'tan Transfer Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Spor Toto Süper Lig'in dev kulüpleri Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışına girdi. Ukrayna basını sürpriz transfer gelişmesini son dakika haberi olarak duyurdu. Tecrübeli oyuncunun geleceği ile ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

KONOPLYANKA OPERASYONU! DEVLER YARIŞTA 

Türkiye'de Ocak ayı ara transfer ve tescil döneminin kapanmasına sayılı günler kala flaş bir iddia ortaya atıldı. Ukrayna basını Spor Toto Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Yevgen Konoplyanka'yı transfer etmek istediğini ifade etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

DEV KULÜPLERDE OYNADI 

32 yaşındaki tecrübeli hücumcu profesyonel kariyerine Dnipro'da başladı. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ukraynalı oyuncu daha sonra Sevilla ve Schalke formaları da giydi. Yevhen Konoplyanka, 2019-2020 sezonu başında 1 milyon 800 bin euro karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.

FORMA ŞANSI BULAMADI 

Shakhtar Donetsk'te forma şansı bulmakta zorlanan Yevgen Konoplyanka bu sezon toplamda sadece 2 maçta oynadı. 32 yaşındaki oyuncu bu müsabakalarda 47 dakika sahada kalabildi. Yevgen Konoplyanka'nın Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.

FLAŞ İDDİA, UKRAYNA BASINI DUYURDU 

Yevgen Konoplyanka'yla ilgili flaş bir son dakika iddiası ortaya atıldı. Ukrayna basını tecrübeli futbolcu için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devreye girebileceğini duyurdu.

FESİH HAZIRLIĞI 

Ukraynalı gazeteci Igor Burbas'ın haberine göre; Shakhtar Donetsk'te forma şansı bulmakta zorlanan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yevgen Konoplyanka sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.

BU HAFTA KRİTİK 

Haberin ayrıntılarında 32 yaşındaki yıldız futbolcu için bu haftanın kritik olduğu belirtildi. Ukraynalı hücumcunun bu hafta içerisinde Shakhtar Donetsk'e veda edeceği vurgulandı.

SONRAKİ DURAĞI TÜRKİYE OLABİLİR 

Igor Burbas'ın haberinde tecrübeli futbolcunun Türkiye'ye transfer olabileceği ifade edildi. Yevgen Konoplyanka'nın Beşiktaş tarafından yakın takibe alındığı vurgulandı.

AVUSTURYA'DAN TALİP 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Yevgen Konoplyanka'nın tecrübeli futbolcuya ilgi duyabileceği aktarılan haberde, Avusturya'dan da kulüplerin 32 yaşındaki hücumcu için talip olduğu öğrenildi.

MİLLİ TAKIMDA PARLADI 

Yıldız futbolcu Ukrayna Milli Takımı'nda toplamda 86 kez davet edildi. Yevgen Konoplyanka bu süreçte rakip fileleri 21 kez havalandırma başarısı gösterdi. 32 yaşındaki oyuncu hücumun her bölgesinde forma giyebiliyor.

Hakan Kurt- Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI