Beşiktaş'tan transfer harekatı

Hem Türkiye'den hem Avrupa'dan isimler... Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, "Transferde 3-4 takviye olabilir. En verimli isimleri, en uygun fiyatla almak için çaba göstereceğiz" diyerek taraftarı heyecanlandırırken, Siyah-Beyazlılar'ın gündemine de hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan pek çok isim geldi.

 30 Mayıs 2023, Salı 06:59

PAYLAŞ

-

A

+

Beşiktaş'ta transfer harekâtı başlıyor! Başkan açıkladı, taraftar heyecanlandı

Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'nde hayata geçirilmesi planlanan, üç etaptan oluşan Futbol Akademi projesinin ilk etabı olan saha yenileme çalışmaları, yaklaşık 16 milyon TL maliyetle kulübün futbol akademisinin kullanımına hazır hale getirildi.



 BEŞİKTAŞ'IN DA HEDEFİNDEYDİ


Branco van den Boomen'in yeni takımı açıklandı

Branco van den Boomen'in yeni takımı açıklandı

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Türk futbolu için büyük handikaplardan biri, çocuklarımızın yetişebileceği, kendilerini yetiştirebilecekleri alanların çok az olması. Bizde kulüpler olarak ekonomik krizin içerisinde olduğumuz için bunlara yeteri kadar özen gösteremiyoruz. Gördüğünüz gibi ekonomik krizin altından kalkmanın tek yolu altyapı. Twente takımı ile altyapı konusunda anlaştık ve onları kardeş takım ilan ettik."


Beşiktaşta transfer harekâtı başlıyor Başkan açıkladı, taraftar heyecanlandı


'Çok onurlu bir görev'


"Kafamda Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olmak yok. Beşiktaş Başkanı olmak çok onurlu bir görev. Sağlığım el verdiği sürece bu görevi yapmaya talibim. Mevcut federasyon başkanı iyi niyetli ve çalışkan olsa da başarılı değil. Takım olarak oturmuş bir kadroya sahibiz. Giden oyuncularına yerine ihtiyaçlarımız doğrultusunda en iyi oyuncuları almak için çalışacağız."


Bu dört mevsim lastiği ile yüksek performans elde edin

Michelin

Kuzguncuk: Satılmayan Depolama Birimleri Neredeyse Dağıtılıyor

Depolama Birimleri | Sponsorlu Reklamlar

  by Taboola 

'3-4 takviye olabilir'


"Transferde 3-4 takviye olabilir. En verimli isimleri, en uygun fiyatla almak için çaba göstereceğiz. Federasyonun uyguladığı puan sistemiyle alakalı olarak UEFA’dan görüş istedik. Henüz geri dönüş olmadı. Depremden etkilenen kulüplerin ligdeki haklarının dondurulması doğru bir karardı. Ligdeki hak talebimizden prim çıkartmaya çalışanların yaptıkları ise insani değil.”


Emre Kocadağ: Teklif gelmedi


Açılışa katılan isimlerden Beşiktaş'ın Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Beşiktaş öz kaynak düzeni, Türk futbolunda bir markadır. Bu konuda diğer kulüplerin önündeyiz. Başkanımızın önderliğinde bu konuda büyük emekler harcanıyor. Takımımıza ayrılanlar ve yeni katılanlar olacak. Gedson konusunda çok fazla haber çıkıyor. Belki oyuncunun temsilci tarafına gelen teklifler olmuştur. Ancak kulübümüze ulaşan resmi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Hem Türkiye'den hem Avrupa'dan isimler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın açıklamalarının ardından tüm gözler transfer gündemindeki isimlere çevrildi. Bu isimlerin başında Karagümrük'ten Borini, Hertha Berlin’den Lucas Tousart ve Atletico Madrid'den Geoffrey Kondogbia geliyor.

Borini haber bekliyor

Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ama Karagümrük’ün bonservis talebi nedeniyle gerçekleşmeyen Borini transferinde artık engel yok. İstanbul ekibiyle yollarını sezon bitmeden ayıran ve bonservisini eline alan yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlılar’ın yeniden radarında. Teknik direktör Şenol Güneş, Borini’yi takımında görmeyi arzu ediyor. Yıldız isim ve menajeriyle önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleşecek.

Bundesliga’ya yakın takip

Süper Lig’de 2.lik iddiasını sürdüren Beşiktaş’ın listesine Almanya’dan bir isim daha girdi. Siyah-Beyazlılar’ın gündeminde Hertha Berlin’den Lucas Tousart da var. Fransız orta saha oyuncusu, Hertha Berlin’in Bundesliga’ya veda etmesi nedeniyle takımından ayrılıyor. 26 yaşındaki futbolcunun Alman ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor, ancak ayrılık kapıda görünüyor. Beşiktaş’ın futbolcuyu yakın takibe aldığı ve yakın zamanda Tousart’ın menajeriyle de temas kurulacağı öğrenildi. Kulübüyle 3.sezonunu yaşayan Tousart, bu sezon Bundesliga’da 33 maçta forma giyerken 6 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Kondogbia da hedefte 

Gelecek sezonun kadrosu için kolları sıvayan Beşiktaş’a menajerlerden flaş öneriler gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’ın masasına konulan son isim Geoffrey Kondogbia oldu. Atletico Madrid’in yeni sezonda takımında düşünmediği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Beşiktaş’ın hedefleri arasına girebilir. Yönetimin; teknik direktör Şenol Güneş’le yapacağı değerlendirmenin ardından bu transferle ilgili yol haritasını belirleyeceği belirtildi. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI