Beşiktaş'tan transfer operasyonu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Orta saha ve stoper hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş transferde atağa kalktı. Siyah-beyazlılar, Amiri’nin ardından La Fuente ve Tuanzebe’yi kiralamak için düğmeye bastı.

Süper Lig’de 2022-2023 sezonuna Kayserispor galibiyetiyle giriş yapan Beşiktaş’ta transfer arayışı devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Josef’in uzun süreli sakatlığı ve Emirhan İlkhan’ın takımdan ayrılması nedeniyle orta alanı mutlaka güçlendirmek istiyor.

Sivasspor forması giyen 21 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin’i kısa süre içinde kadrosuna katmayı planlayan Kartal, Leverkusen’de top koşturan Nadiem Amiri’yi de satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı hedefliyor. Yöneticilerin, 25 yaşındaki orta saha için Leverkusen’le anlaştığı ifade edildi. Yıllık ücreti 2.5 milyon euro olan yetenekli oyuncuyla görüşmelerin ise sürdüğü aktarıldı.

Siyah-beyazlılar sol kanat ve stoper arayışlarını da sürdürüyor. Kartal’ın Marsilya’da forma giyen 21 yaşındaki ABD’li sol kanat oyuncusu Konrad de la Fuente’yi kiralık olarak renklerine bağlamaya çalıştığı ileri sürüldü. Yönetimin, Fransız kulübü ve Fuente ile pazarlık halinde olduğu aktarıldı.

Savunmaya sağ stoper takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlıların son olarak Manchester United’ın 24 yaşındaki stoperi Axel Tuanzebe’yi de gündeme aldıkları vurgulandı. Milliyet'te yer alan habere göre; yönetimin, İngiliz oyuncuyu kiralamak için Manchester United’a resmi teklifte bulunduğu ileri sürüldü. Teknik patron Valerien Ismael’in stoper takviyesi konusunda ısrarlı olduğu da öğrenildi.

Kayserispor maçında Jackson Muleka’nın yerine oyuna dahil olup, sol kanattaki performansıyla Beşiktaş’ın hücum performansını artıran Kevin Nkoudou göze girmeyi başardı. Teknik heyetten de övgü alan Kamerunlu futbolcu dünkü idmanda tek yumrukla amut şov yaptı. Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan Nkoudou’nun fotoğrafı büyük beğeni topladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI