Beşiktaş'tan ültimatom! Ya Beşiktaş...

Beşiktaş’ta basketboldan sorumlu yönetici Cihat Kumuşoğlu, Beşiktaş Sompo Japan ve Ufuk Sarıca’ya uyarılarda bulundu.

Beşiktaş’ta basketboldan sorumlu yönetici Cihat Kumuşoğlu, Beşiktaş Sompo Japan ve Ufuk Sarıca’ya uyarılarda bulundu. 

Baş Antrenör Ufuk Sarıca‘nın takımdaki geleceğinin yanı sıra Beşiktaş Sompo Japan’in bu yaz planlamasına da değindi.

Kumuşoğlu, Ufuk Sarıca ile bir görüşme yaptıklarını belirtirken “Ufuk hocanın tek bir alanda çalışmasını istiyoruz. Ya bizi ya da milli takımı seçecek,” ifadelerini kullandı.

Sarıca’nın tercihini milli takımdan yana kullanması halinde atılacak adımlarla ilgili de konuşan Kumuşoğlu, “Ufuk hoca tercihini milli takımdan yana kullanırsa ayrılığın bir orta yolunu bulacağız,” dedi.

Eurohoops’un Mayıs ayında gündeme taşıdığı üzere Beşiktaş yönetimi, Ufuk Sarıca ile ayrılığı bir süredir düşünüyor ve taraflar yol ayrımına gelmiş durumda.

Ufuk Sarıca’nın ayrılması halinde Beşiktaş’ın bir alternatifi olup olmadığıyla ilgili de konuşan Kumuşoğlu, şunları söyledi:

“Tabii ki kendimize göre bir B planı belirledik ama bunlardan bahsetmek hem Ufuk hocaya hem de gelmesi olası isimlere haksızlık olur.”

Takımdaki oyuncuların durumuna ve transfer çalışmalarına da değinen Kumuşoğlu, Anadolu Efes ile anlaşan Sertaç Şanlı dışında yerli oyuncuların takımda kaldığını belirtirken yabancı oyuncu transferi konusunda da Ufuk Sarıca’nın kalması durumunda kendisinin istediği oyuncuların alınacağını, kalmazsa da yeni gelecek hocanın tercihlerine göre transferin şekilleneceğini dile getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI