Beşiktaş'tan Yannick Bolasie hamlesi

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon kadro planlaması kapsamında sol kanada takviye yapmak için Yannick Bolasie için harekete geçti.

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon kadro planlaması kapsamında sol kanada takviye yapmak için Yannick Bolasie için girişimlere başladı. Devre arasında Ryan Babel’in Fulham’a transfer olmasından dolayı bu mevkiye oyuncu takviyesi yapmayan Siyah-beyazlılar, ikinci yarının bazı maçlarında sol kanatta Güven Yalçın, Caner Erkin, Adem Ljajic gibi oyuncularını oynatmıştı.

Bonservisi Everton’da bulunmasına rağmen Anderlecht’te kiralık forma giyen oyuncuya Beşiktaş’ın yanı sıra Galatasaray birçok Avrupa kulübü de transfer etmek istiyor. Crystal Palace’dan 25 milyon Pound karşılığında kadroya katılan Demokratik Kongolu kanat oyuncusu Ada’da beklentileri karşılayamadı. Everton’un 7 milyon Pound istediği oyuncu için Beşiktaş’ın kiralama seçeneği sunduğu kaydedildi.

Oyunun kariyeri

Kariyerine İngiltere’de başlayan Yannick Bolasie, sırasıyla Floriana, Olymouth, Barnet, Bristol City, Crystal Palace, Everton, Aston Villa ve son olarak Anderlecht formaları giydi. Everton ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bolasie, bu sezon 36 resmi maçta 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI