Beşiktaş'tan Yeni Gignac Teklifi

Beşiktaş'ta gündem yine Gignac...

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında gündemine aldığı Andre Pierre Gignac’tan cevap beklemeye başladı. Siyah-beyazlı yönetim, mevcut golcülerde Alvaro Negredo ve Vagner Love’un performansından memnun olmadığı için bu iki oyuncuyu satış listesine koydu.

Gignac’ın bonservis bedeli yok

Gelecek yıl ekonomik manada takımda küçülme kararı alan Beşiktaş yönetimi, bonservisi elinde olan futbolcularla ilgilenmeyi sürdürüyor. Golcü adayları arasında yer alan Fransız golcünün Meksika ekibi Tigres ile sözleşmesinin bitmesi de bu transferi cazip kılıyor.

Menajeri ile temas kuruldu

2017-2018 sezonu başında ve devre arasında da Beşiktaş’ın gündemindeki tecrübeli futbolcunun menajeri ile geçtiğimiz hafta içinde bir temas kuruldu ve futbolcunun şartları konusunda detaylı bilgi alındı. Siyah-beyazlı transfer komitesi üyelerinin tecrübeli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro’dan iki yıllık kontrat teklif etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Beşiktaş’ın avantajı Andre Pierre Gignac’ın Avrupa’ya dönmek istemesi

Fransız golcüye başka ülkelerden de teklif olsa da bu transferde Beşiktaş’ı avantajlı kılan ise golcü oyuncunun kariyerini Avrupa’da sürdürmek istemesi olarak gösteriliyor. 32 yaşındaki oyuncu, 2017-2018 sezonunda Tigres forması ile tüm kulvarlarda 42 maça çıktı. Bu maçlarda Fransız forvet 18 gol atıp 7 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI