Beşiktaş'tan Yeni Kampanya

Beşiktaş Yönetimi taraftarlardan yine kampanyayle para toplayacak.

Beşiktaş yönetimi, 'Bırakmam Seni' isimli bağış kampanyasının üçüncü ayağını başlatıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın Vodafone Park'ta saat 15.00'te düzenlenecek basın toplantısıyla kampanyanın yeni ayağını resmen başlatacak. 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Bırakmam Seni' isimli bağış kampanyasının üçüncü ayağını başlatıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın Vodafone Park'ta saat 15.00'te düzenlenecek basın toplantısıyla kampanyanın yeni ayağını ilan edecek.

Yönetim kampanyayı bu kez 'Beşiktaş'ın Gücünü Tüm Dünyaya Göster' temalı bir proje şeklinde hayata geçirecek.

Taahhüt 71 milyon kasaya giren 56 milyon

İlk ayağı 12 Haziran 2020 başlatılan, ikincisiyse 9 Eylül'de gerçekleştirilen kampanya sonucunda 71 milyon liralık bir bağış taahhüdü oluşmuştu. 

Ancak Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar, 19 Aralık 2020'deki divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada kasaya 56 milyon lira girdiği belirtti.

554 bin SMS atıldı

Kampanya çerçevesinde Beşiktaşlı işadamları ve taraftarlar bir yandan bağış yaparken diğer yandan da SMS atarak, dayanışma içerisine girmişti.

554 bin 424 adet SMS atıldı

Kampanya çerçevesinde 554 bin 424 adet SMS atıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI