Beşiktaş'tan Yerli Sanchez atağı

Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş, alt yapısında yetişen ve şu anda Ümraniyespor forması giyen Emircan Altıntaş'ı transfer gündemine aldı.


Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş kendi evlatlarına yönelme kararı aldı... sürpriz bir isim gündeme geldi. Alt yapıdan yetişen ve son 4 sezondur Ümraniyespor forması giyen Emircan Altıntaş, Beşiktaş'ın transfer hedefi oldu. Sol ayaklı Emircan’ın bu sezon 11 gol atıp 2 asist yapması dikkat çekeren siyah-beyazlı yönetim Ümraniyespor’dan bonservisini istedi.

Sol kanatta forma giyiyor
24 yaşındaki Emircan Altıntaş, sol kanatta forma giyiyor. Trabzon doğumlu olan Emircan Altıntaş, bu sezon attığı 11 golle dikkatleri üzerine çekti. Emircan Altıntaş'ın takımı ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alexis Sanchez'i örnek alıyor
Ümraniyespor oyuncusu Emircan Altıntaş daha önce yaptığı açıklamada, ''İdol olarak kendime Alexis Sanchez’i örnek alıyorum. Takım arkadaşlarım da beni hem fizik hem de oyun stili olarak Sanchez'e benzetiyorlar'' ifadelerini kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI