Bit pazarına Ahmet Nur Çebi yağdı!

Her daim söylerim. Başkan ÇEBİ, ilk zamanlarda iyi niyetli bir insandı. Ta ki içerisine Fikret ORMAN virüsü girene, taktikleri/stajını onun yanında yapana kadar.... Hakan Öncül yazdı...

Taklitler Aslını Yaşatır Derler;

Her daim söylerim. Başkan ÇEBİ, ilk zamanlarda iyi niyetli bir insandı. Ta ki içerisine Fikret ORMAN virüsü girene, taktikleri/stajını onun yanında yapana kadar.

AHMET NUR ÇEBİ SÜREKLİ FİKRET ORMAN’I TAKLİT EDİYOR!

Mevcut Başkanın 1 Numara Koltuğuna Oturduğu İlk Yönetime Bir Bakalım;

Emre KOCADAĞ; ESKİ sessiz yönetim kurulu üyesi, yeni As başkan. 

Erdal TORUNOĞULLARI; ESKİ ORMAN listesinden, 1 vardı şimdi yok.

Adnan DALGAKIRAN; ESKİ ORMAN listesinden, 1 vardı şimdi yok.  

Berkan GOCAY; ESKİ ORMAN listesinden, 1 vardı şimdi yok.

Mesut URGANCILAR; ESKİ ORMAN listesinden, 1 vardı şimdi yok.

Umut ŞENOL; Fikret ORMAN’ın ESKİ denetleme kurulu üyesi, yeni yönetici.

Şimdiki yönetimde, halen KOCADAĞ’dan vazgeçmiş değil. ESKİ yönetiminin yarısını Fikret ORMAN’dan kalanlarla yönetmesini de abes bulmuyorum. Çünkü Ahmet Nur ÇEBİ ne Beşiktaş’ı tanıyor, nede Beşiktaşlı’ları. Etrafında bildiği 40-50 kişi, onlarla da koca camiayı çevirmeye çalışıyor. Çünkü Beşiktaş’ın İçinden Birisi Değil!..

ÖRNEKLERE DEVAM EDELİM…

- Mesela yine Fikret ORMAN döneminin ESKİ CFO (Finanstan Sorumlu En Yetkili Kişi) olan Seçil AYGÜL, bugünün daha da fazla yetkilerle donatılarak CEO’su ( EN Genel Müdür) oldu.

- Basketbolda Aziz AKKAYA, Ahmet KANDEMİR, Fikret ORMAN döneminden sonra Başkan ÇEBİ ile yeniden göreve çağırıldı.

- Özel uçaklarla seyahatleri, kulübe çıkan özel jet masrafları bir ara bolca gündemi meşgul eden ‘’İtibardan Tasarruf ‘’ etmeyen Fikret ORMAN’ın kolu-kanadı Tarkan SER bugünün Futbol A.Ş. yönetim kurulu üyesi...

ŞENOL GÜNEŞ

ESKİ Fikret ORMAN dönemi şampiyon hocasına, hemşericilik kontenjanından başka bir paragraf açmak gerekiyor. Ahmet Nur ÇEBİ Trabzon’lu, artık biraz daha yaş almış, teknik-taktikten çok montları ile gündeme gelen GÜNEŞ’i getirebilmek için “Hülle” dahi yaptı. Önce Ölümü Gösterdi, Sonra Sıtmaya Razı Etti. İSMAİL bile olamamış Valerian Ismael’ gösterdi, Şenol GÜNEŞ’e razı etti. Artık Şenol hocanın emeklilikten önce banka hesabında On Milyonlarca daha Lirası, BJK’dan kapı gibi birde kontratı var. Karadeniz dayanışması….

FUTBOLA DEVAM…

Çeyrek Milyar TL ödeyerek, ESKİ Aboubakar’ı ÇEBİ geri çağırdı. Üstelik kasasında Wout Weghorst'dan kar edilen 4,5 Milyon Euro’ya yakın peşin para varken. Kalibre bu, kafa hep ESKİDE. Fikret ORMAN yaptı, bende yapmalıyım aklı. Zaten iktidar hırsı da böyle “Pusulanmıştı!”

Hatırı kalmasın, eksik olmasın diye listeye Cenk TOSUN paşayı da eklemeyi ihmal etmeyelim. 

Aslında Ahmet Nur ÇEBİ’ye karşı Fikret ORMAN’ın bugünlerde tekrar başkan olmak için yükselmesi, karşısına çıkmayı düşünmesi MÜSTEHAK. Bu kadar ESKİSİNİ taklit edersen, türlü yemişlerin kabuğunu ESKİ akıllara sokarsın.

‘’Bitpazarına’’ 3 elma düştü. Beşiktaş’a ‘Nur’ yerine Ahmet Nur ÇEBİ ‘’yağdı.’’ diyerek bitirelim, bu çok ESKİ masalı. Maalesef hepsi de BJK'nın kafasına AHHH… 

Hakan Öncül - Duydukmu.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI