Bitirin bu işi!

Galatasaray ile puan farkını 3’e indiren Beşiktaş, Şampiyonlar Lig'de son 6 maçın kazanırsa Şampiyonlar Ligi’ni garantiliyor, şampiyonluk şansı bile var.

Galatasaray ile puan farkını 3’e indiren Beşiktaş, Şampiyonlar Lig'de son 6 maçın  kazanırsa Şampiyonlar Ligi’ni garantiliyor, şampiyonluk şansı bile var.

Beşiktaş'ta tüm gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmiş durumda. Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 maçta tek bir yenilgi bile almayan (8 galibiyet, 3 beraberlik) siyah-beyazlıların, şampiyonluk umutları sadece kendi maçlarına bağlı olmasa da, ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne katılması ise tamamen kendi elinde. Geçtiğimiz haftanın kazanan takımı Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlılar, Başakşehir'i 2-1'le geçti, Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Kartal, son 6 maçını da kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ni garantileyecek.

GALATASARAY DERBİSİ ÖNEMLİ
Beşiktaş, 29 ve 30. haftalarda Sivasspor ile A.Gücü'yle karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, bu maçları kayıpsız atlattığı takdirde, 31. haftada kritik bir maça çıkacak. Şenol Güneş'in öğrencileri, şampiyonluk yarışı veren G.Saray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İlk maçta rakibini 1-0 yenen Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrıldığı takdirde ikinci sıraya yükselecek. Son üç haftada Alanyaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçları da kazanırsa, Galatasaray'ın alacağı sonuçlara bakmadan ligi en azından 2. bitirecek.

HERKESİN TAKDİRİNİ ALDIK

Teknik direktör Şenol Güneş'in de oyuncularıyla yaptığı görüşmede sürekli olarak bu tabloyu önlerine koyduğu öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, "İkinci yarıda iyi bir çıkışı yakaladık. Özellikle son 4 maçtaki galibiyet serimiz ve ortaya koyduğumuz futbolla herkesin takdirini topladık. Şimdi önümüzde 6 kritik maç var. Bunları da kazanarak kendi yolumuzu kendimiz çizebiliriz. 18 puan çıkarmamız durumunda seneye Şampiyonlar Ligi'nde olmamamız için hiçbir sebep yok, her şey sizin elinizde" diyerek oyuncularını motive ediyor.


Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI