BJK Token Çıkıyor... BJK Token Nasıl Alınır?

Kripto para dünyasında futbol rüzgarı esmeye devam ediyor. Fenerbahçe ve Altay'ın ardından Beşiktaş da Fan Token çıkarıyor.

Kripto para dünyasında futbol rüzgarı esmeye devam ediyor. Fenerbahçe ve Altay'ın ardından  Beşiktaş da Fan Token çıkarıyor. Bitci.co'la masaya oturan Beşiktaş Yönetimi 600 milyon liralık Beşiktaş Token satışı için son anda kripto para borsası Kointra ile anlaştı. 

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe, kripto para borsası Paribu ile anlaşarak kripto para piyasasına adım atmıştı. Futbol dünyası kripto paraya sıcak bakmaya devam ediyor. Dijital dünyaya bir adım da Beşiktaş'tan geldi. Kara Kartal’ın 600 milyon liralık Beşiktaş Token satışı için kripto para borsası Kointra ile anlaştığı öğrenildi.

SIRA BEŞİKTAŞ TOKEN'DE

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ardından Türkiye’nin en büyük kulüplerinden Beşiktaş da  ‘Fan Token’ çıkarıyor. Borsa Gündem'de yer alan habere göre, Kointra ile Beşiktaş arasında anlaşma sağlandı.

PİYASA DEĞERİ 600 MİLYON TL

Anlaşmaya göre piyasaya sunulacak olan Beşiktaş Token’ın toplam değeri 600 milyon TL olacak. Sözleşme şartlarından önemli bir maddesi uyarınca, tıpkı Fenerbahçe’de olduğu gibi, ilk etapta Beşiktaş Token’ların bir kısmı satışı sunularak işleme açılacak. Söz konusu miktar 200.000.1903 adetle sınırlı olacak. Zaman içinde ise 600 milyonluk token satışı gerçekleştirilecek.

Beşiktaş taraftarlarının Beşiktaş 1903 Token'ın birçok avantajından faydalanacağı belirtildi.

BJK Token (Beşiktaş 1903 Token) Nasıl Alınır? 

Beşiktaş 1903 Token (BJK Token), www.kointra.com internet sitesinden halka arz edilecek ve Kointra'nın platformundan işlem görecek. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI