BJK Token Ne Zaman Çıkacak? Beşiktaş Token Nasıl Alınır?

Beşiktaş taraftarları BJK Token'in (Beşiktaş Token) halka arz tarihini bekliyor

Daha önce Galatasaray Token'in piyasaya sürülmesi ve sonrasında Fenerbahçe Token'ın 9 Ağustos'ta piyasaya sürülmesinin ardından Beşiktaş taraftarları Beşiktaş Token'ın halka arz tarihini bekliyor. 

Geçtiğimiz hafta ön talep toplayan Altay Token çıktığı gün bitmişti. 

Beşiktaş Token ne zaman çıkacak? BJK Token çıktı mı, çıkacak mı? İşte merak edilen sorular... 

Beşiktaş taraftarları ve vatandaşlar Google'a "BJK Token var mı, çıktı?" sorusunu sıklıkla sorguluyor. Galatasaray Token, piyasaya sürülmesinin ardından dünya devi pek çok takımın kripto parasını geride bırakmıştı. Peki Beşiktaş Token ne zaman halka arz edilecek? 

BJK TOKEN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Galatasaray ve Fenerbahçe tokenın piyasaya sürülmesinin sonrasında Beşiktaşlı taraftarlar Beşiktaş Token'ın olup, olmadığını araştırmaya koyuldu.

"Beşiktaş token çıktı mı?" sorusu sıklıkla araştırılıyor. Daha önce Galatasaray ve Trabzonspor Socios ile, Fenerbahçe ise Paribu ile kripto para dünyasına adım atmıştı. Bitci.com ile halka arz olmayı bekleyen Beşiktaş Token'ın ne zaman çıkacağı ise merak ediliyor.

İnternette en çok merak edilen konular arasında bulunan BJK Token (Beşiktaş Token), şu an için piyasada bulunmuyor.

TOKEN DÜNYASINA GİRİŞ YAPABİLİR!

Ancak Barcelona, Juventus, Manchester City gibi Türkiye'nin büyük kulüplerinin de token çıkartmasının sonrasında harekete geçen Beşiktaş yönetiminin rakipleri gibi token (coin) çıkartılması yönünde görüşmeler yaptığı ve yakın süreç içerisinde token dünyasına giriş yapacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI