Boateng'den Çarpıcı İtiraf

Geçtiğimiz sezon bir devre Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng'den flaş bir itiraf geldi.

Geçtiğimiz sezon bir devre Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng'den flaş bir itiraf geldi. Arjantinli ünlü yıldız Messi ile antrenmana çıktığında kendisini yetersiz hisseden 33 yaşındaki yıldız, o dönem futbolu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve şu an İtalya Serie B takımlarından Monza forması giyen Kevin Prince Boateng, kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ganalı futbolcu, Barcelona'da forma giydiği dönemle ilgili şunları söyledi; 

"Barcelona'daki 6 ayım inanılmazdı. Başlarda, inanamıyordum. Beni, Barcelona'nın değil de Espanyol'un istediğini düşünüyordum. Her zaman söylüyorum; Cristiano Ronaldo en iyisi ama Lionel Messi bambaşka bir şey. O, normal değil. Onunla  antrenmana çıkmak kariyerimde ilk kez beni yetersiz hissettirdi. İnanılmaz şeyler yapıyordu. Kendi kendime, 'Bitti. Futbol oynamayı bırakıyorum' dedim."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI