Boateng'den Flaş Transfer Açıklaması

Beşiktaş'ın Ganalı golcüsü Kevin-Prince Boateng, tranfseriyle ilgili önemli açıklamada bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Kevin-Prince Boateng, "Kulübün beni burada tutmak istediğini biliyorum. Ben de kendimi burada iyi hissediyorum" dedi.

Socrates Dergsii'te açıklamalarda bulunan Ganalı yıldız, Beşiktaş'taki günleriyle ilgili olarak, "Türkiye’de sadece Beşiktaş için oynamayı istiyordum çünkü Almanya'daki tüm arkadaşlarım Beşiktaşlıydı. Şu an virüs nedeniyle birçok problem var. Bence asıl konu 'Boateng gidiyor mu kalıyor mu?' değil. Sezon sonunda bu konuları konuşuruz. Kulübün beni burada tutmak istediğini biliyorum. Ben de kendimi burada iyi hissediyorum" ifadesini kullandı. 

Boateng, "Türkiye'ye transferin gerçekte kaç kez gündeme geldi?" sorusuna, "Doğrusu sanırım bir kez telefon görüşmesi olmuştu. Her sene neredeyse iki kez Türkiye'ye transfer oluyordum basına göre. Bir yaz, bir kış. Sonra burada bir şey olduğunu, bir şeyin beni çektiğini anladım. Her sene iki kez 'geldi, geliyor' haberleri çıkıyordu. Fotoğraflar kesiliyor, kafam formalara yerleştiriliyor. Bu nasıl olabilir ki? Bir keresinde menajeriimi aradım, "Bunlar doğru mu?" diye sordum. Bana kimseyle görüşmediğini, bu haberlerin nasıl çıktığına dair hiçbir fikrinin olmadığını söyledi. Çılgınca bir şey" yanıtını verdi.

12 Haziran'da başlayacak Süper Lig'in taraftarsız oynanacak olmasına da değinen 33 yaşındaki forvet, "Taraftarsız futbola alışmak mümkün değil. Galatasaray'a karşı seyircisiz oynadık. Bir daha yaşamayı isteyeceğim bir şey değildi. Fakat bu durumun üstesinden gelmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın hakkında konuşan ve teknik direktörünün Beşiktaş için ne anlama geldiğini bildiğini söyleyen Boateng, "Sergen Yalçın’a duyulan çok büyük bir saygı var. Kulübün en ünlüsü o. Taraftarın verdiği tepkiden de bunu anlıyorsunuz. Şimdiye kadar Türkiye’de üç tane büyük on numara olduğunu fark ediyorsunuz. Hagi, Alex ve Sergen Yalçın..." diye görüş bildirdi.

Tecrübeli yıldız Beşiktaş taraftarıyla arasında hemen bir bağ oluştuğunu söyledi ve ilk maçında attığı golün ardından 40 bin taraftarın kendisi için "Bitanem" şarkısını söylemesini asla unutmayacağını vurguladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI