Boateng'den sert tepki

Bir Fransız kanalında corona virüsü aşısının Afrika'da denenebileceğini açıklayan iki doktora tepkiler çığ gibi gibi büyüyor.

Bir Fransız kanalında corona virüsü aşısının Afrika'da denenebileceğini açıklayan iki doktora tepkiler çığ gibi gibi büyüyor. Son olarak Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng de 'ırkçı' tavra sessiz kalmadı ve sosyal medya heesabından paylaşımda bulundu. Boateng, "Afrika'yı oyuncağınız gibi kullanmayın salaklar! Irkçılığa hayır" ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Kevin Prince Boateng, "Corona virüsü Afrika'da denenebilir" diyen Fransız doktorlara sert sözlerle tepki gösterdi.

Fransa'da yayınlanan bir programda, corona virüsü aşısının Afrika'da denenebileceğini konuşan iki doktorun ırkçı tavırları Afrikalı ünlü futbolcuları harekete geçirmişti.

Siyah-Beyazlı takımda forma giyen Kevin Prince Boateng de bu iki doktorun sözleri üzerine sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu.

Boateng, Instagram hesabından paylaştığı hikayesinde "Afrika'yı oyuncağınız gibi kullanmayın salaklar! Irkçılığa hayır." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI