Boatneg'in Eşinden Olay Açıklama

Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, eşinin çok sık sakatlanmasının nedenini açıkladı. Melissa Satta'nın eşinin bu açıklamaları sosyal medyada büyük yankı buldu.

Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta, eşinin çok sık sakatlanmasının nedenini açıkladı.

Beşiktaş'ın devre arasında kiraladığı Kevin-Prince Boateng'in eşi Melissa Satta olay uçaklamalarda bulundu. 

Kevin-Prince Boateng ile 2016 yılında evlenen Melissa Satta, yıldız futbolcunun çok sık sakatlanmasının nedenini açıkladı.

Ganali futbolcunun son yıllarda çok sık sakatlanmasının nedenini açıklayan Melissa Satta, "Günde en az 8-10 kez seks yapıyoruz. Bu nedenle Boateng çok fazla kas sakatlığı yaşıyor" dedi. 

Son yıllarda çok sık uyluk sakatlığı yaşayan Kevin-Prince Boateng, oynadığı takımlarda birçok kez sakatlık sebebiyle yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Melissa Satta, "Korkarım ki tüm gerginliğinin tek sebebi budur" ifadesini kullandı. 

2002 yılında modelliğe başlayan Melissa-Satta, 2009 yılında Victoria's Secret'ta sunduğu bir program sonrası sunuculuk kariyerine de adım atmıştı. 

Satta Boateng, ardından Sports Illustrated'ın seksi çekimlerinde de yer alırken İtalyan efsane Christian Vieri ile ilişki yaşadı ve Vieri'den 2011 yılında ayrıldı.

Satta-Boateng o yılın ilerleyen günlerinde İtalyan işadamı Gianluca Vacchi ile nişanlandı. Ancak, bundan bir ay sonra, gece geç saatlerde basketbol efsanesi Kobe Bryant ile bir otele girdiği fotoğraflandı, bu da eşi Vanessa Bryant'ın boşanma davası açmasına neden oldu. Satta ilerleyen yıllarda Kevin-Prince ile mutluluk buldu ve ateşli çiftin 2014 yılında Maddox Prince adında bir çocuğu oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI