Boyko'dan Beşiktaş'a Gönderme

Dinamo Kiev'de kiralık olarak forma giyen Boyko, yediği hatalı golde Beşiktaş'ı hedef gösterdi.

Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında Dinamo Kiev'e kiraladığı Denys Boyko yeni takımıyla çıktığı ilk maçta AEK karşısında forma giydi. AEK maçında yediği hatalı golün ardından bir anda Ukrayna basınında tartışma konusu olan Boyko, yaptığı açıklamayla Beşiktaş'a göndermede bulundu. 


Dinamo Kiev'e geldiği için son derece mutlu olduğunu ve burada kendisine büyük bir destek olduğunu söyleyen kaleci Boyko, "Dinamo Kiev'e geldiğim günden bu yana taraftar, takım arkadaşlarım ve kulüpten büyük bir destek gördüm. Bunun için gerçekten minnettarım. Dinamo Kiev'e gelmeden önce denizin dibindeydim ve nefes alamıyordum." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan AEK - Dinamo Kiev maçının ardınan Teknik Direktör Khatskevich'e basın toplantısında Boyko'nun performansı soruldu. Belaruslu teknik adam ise, Boyko'nun uzun süredir oynamadığını ve henüz antrenman eksiği olduğunu dile getirdi. Çok az antrenman yaptıktan sonra maça çıkan Ukraynalı kaleci hakkında basın toplantısında Dinamo Kiev'in seviyesinde yeterli olup olmadığı tartışıldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI