Boyko'dan Kötü Haber

Beşiktaş Boyko'dan kurtulmaya çalışıyor ama...

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda düşünmediği oyuncuların başında gelen kaleci Denys Boyko, Dinamo Kiev’de de tutunamadı. 2015-2016 sezonun devre arasında Siyah-beyazlı takıma gelen 30 yaşındaki Ukraynalı eldiven o sezen sadece üç maç oynadı.

Son iki sezondur kiralık

Şenol Güneş’in gözüne giremeyen Ukraynalı kaleci 2016-2017 sezonunu Malaga’da kiralık geçirdikten sonra takıma geri döndü. Geçen sezonda lisansı çıkarılmaya Boyko, devre arasında Dinamo Kiev’e kiralandı.

Hatalı goller yemeye devam etti

Ukrayna ekibine transfer olduktan sonra hatalı goller yemeye devam eden tecrübeli kaleci konusunda Kiev yönetiminin kararı belli oldu. Ukrayna ekibinin bonservis bedeli de bulunan Boyko’yu geri gönderme kararı aldı. Özellikle Ukrayna Kupası finalinde Dinamo Kiev ile Shahkhtar Donetsk takımları arasında oynanan maça Boyko’nun yediği hatalı golleri damga vurdu. 30 yaşındaki kalecinin yaptığı hatalardan dolayı kupa kaybedildiği için Kievli taraftarlar, Boyko’yu istenmeyen adam ilan etti.

Denys Boyko’nun Beşiktaş ile ne kadar sözleşmesi bulunuyor ?

Dinamo Kiev ile 18 maça çıkan tecrübeli kalecinin Beşiktaş ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI