Bozenik kapışması

Slovakya’nın Zilina takımında forma giyen 20 yaşında forveti Bozenik'i Beşiktaş'ın yanı sıra Feyenoord da transfer etmek istiyor.

Slovakya’nın Zilina takımında forma giyen 20 yaşında forveti Bozenik'i Beşiktaş'ın yanı sıra Feyenoord da transfer etmek istiyor. 

Siyah-beyazlılarda ara transfer dönemi çalışmaları yavaş da olsa ilerliyor. İlk olarak Burak Yılmaz'ın yanına alternatif bir forvet arayan Beşiktaş yönetiminin listesinin ilk sırasında Robert Bozenik yer alıyor. Slovakya'nın Zilina takımında forma giyen Bozenik'in adı bir süredir Beşiktaş'la anılıyordu. Siyah-beyazlıların bu transferdeki en büyük rakipleri Hamburg, Feyenoord ve CSKA Moskova olarak öne çıkmıştı. Hamburg'un, 3 milyon euro teklif ettiği 1999 doğumlu Slovak forvetin transferinden çekildiği ve Leverkusen'den Joel Pohjanpalo'yu renklerine kattığı öğrenildi. Hamburger Morgenpost, Slovak golcü için pistte şu anda Beşiktaş ve Feyenoord'un kaldığını CSKA'nın da ilk dönemde olduğu kadar ısrarcı olmadığını yazdı. Beşiktaş yönetiminde son karar önümüzdeki hafta verilecek. Bozenik; Zilina kulübünde 58 resmi maçta 19 gol atarken, 6 da asist yaptı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI