Bozkurter: Batıyoruz!

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Hasan Bozkurter, Kartalhaber'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaxş camiasının önde gelen isimlerinden Hasan Bozkurter Kartalhaber'e özel açıklamalarda bulundu. 

Boskurter şunları söyledi; "Herkes gerçeği artık bilsin ve görsün. Beşiktaş maddi anlamda batma noktasında. Bunu ben değil, Beşiktaş'ı inceleyen bağımsız denetici şirket vurguluyor.  Bunda büyük başkan Süleyman Seba’dan sonraki bütün başkanların hatası var. Onursal başkanımız 6 milyon dolar borçla kulübü bırakırken bugün borç 500 milyon euroya dayandı. Gerçek borcu kimse açıklamıyor ama tablonun açıklanandan kötü olduğunu hepimiz tahmin edebiliyoruz.  Süleyman Seba'dan sonra Başkanlık yapmış herkesin  mal varlıklarının incelenmesini istiyorum .Başkan olmadan önce nasıllardı başkan olduktan sonra nasıllar. Arabasıyla köprüden geçemeyenler şimdi özel jetlerden  inmiyorlar. Kulübe başkan olmadan önce batmış durumda olanlar şimdi oteller alıyor,  Beşiktaş'ın malı deniz yemeyen keriz mi?  Sonra "Beşiktaş neden bu durumda? Kulübü nasıl kurtarırız?" diye kara kara düşünürüz. 

Bu maddi girdaptan çıkmanın tek yolu gerçekçi  olmak ve özkaynak düzenimizi doğru kullanmaktır. Beşiktaş camiası bir olup  5 senelik bir program yapmalı. Yoksa özel jetlerle Bahama adalarında oyuncu bakılmaz. Türk gençlerine yatırım yapılmalı, emek harcanmalıdır.

Beşiktaş hiçbir zaman sosyete takımı olmadı hep halkın ve Çarşı’nın takımı oldu. Ayağını yorganına göre uzatan takım oldu. Personelin 4 aydır maaş almazken , sporcularına para ödeyemezken Başkan olarak Yunan adalarında tatil yapamazsın kardeşim; ayıptır, günahtır! Bu Beşiktaşlılığa yakışmaz. Kulübte kiminle konuşsam kan ağlıyor. Beşiktaşlı çalışanlar yol paraları olmadığından işe bile gidemiyor. Kulüp batmak üzere, Ama kimse sesli söylemiyor. 

Basketbolda Beşiktaş’ın çocuğu Ufuk Sarıcayı göndermek için Beşiktaş’a yakışmayacak ne varsa yapıldı. Ayıptır bu hoca milli takım da hocasıdır, Sarıca çok iyi bir Beşiktaşlıdır. işin daha komiği ufuk hocayla sözleşmeyi uzatırken hoca zaten milli takım hocasıydı. Şimdi kalkmış "Sadece Beşiktaş’ta çalış" diyorsun. Beşiktaş’ta adettir başarılı hocayı göndermek. Başarılı hoca gitsin ki; meydan , menajerlere mi kalsın. Buna benzer bir  kumpası Şenol Güneşede yapmışlardı gitmesi için . Şenol Güneş'in arkasında Ahmet Nur Cebi durdur ve hocanın gönderilmesine engel olmuştu. Ufuk hocanın en büyük şanssızlığı   konuşacağı bir tane bile yönetici yok yanında. Basketbol şubesi Tarihinde görülmemiş bir transfer komitesi kurup takımın hocası varken bütün menajerleri ve oyuncuları arayıp transfer planları yapıyor. Ufuk Sarıca daha görevinin başındayken diğer antrenörlere teklif yapılıyor. Sayın Cihat Kumuşoğlu sporu, basketbolu ve hatta Beşiktaş’ı bilmiyorsunuz galiba. Kurmuş olduğunuz transfer komitesiyle Beşiktaş'a basketbolda daha da sıkıntılı bir dönem yaşatacaksınız.  

Beşiktaş'ta yönetici koltuğuna oturuyorsan sözün eri olacaksın. Beşiktayş başkanlık koltuğu sosyetik havaların atıldığı bir yer değil, Şeref Bey, Baba Hakkı, Süleyman seba gibi sözünün eri insanların makamıdır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI