Bruno Peres transferinde flaş gelişme

Beşiktaş’ın sağ bek arayışları kapsamında daha önce gündemine aldığı Bruno Peres transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ın sağ bek arayışları kapsamında daha önce gündemine aldığı Bruno Peres transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘Gökhan Gönül’e alternatif bir sağ bek almalıyız’ raporu doğrultusunda birçok isimle temaslarını sürdürüyor. Transfer komitesi üyeleri geçtiğimiz günlerde bu oyuncu için girişimlerde bulunmuş fakat Torino’nun devreye girmesinden sonra bu transferde bir adım geriye çekilmişti.

Beşiktaş’tan yeni bir hamle daha

İtalyan Tuttosport‘ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, bu futbolcu için hafta içinde yeni bir teklif daha yaptı. Siyah-beyazlı yönetimin Torino’nun yıllık 1.5 milyon Euro+bonuslar şeklindeki teklifinden daha fazla bir para önerdiği belirtildi. Beşiktaş yönetimi, futbolcuyu ikna ederse daha sonra kulübü Roma ile satın alma opsiyonu ile kiralamak için pazarlıklara başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI