Bu Adam Serencebey Yokuşunda Büyümüş Gibi Oynuyor...

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı...

İşte Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'nde yayınlanan köşe yazısı:

Şampiyonluğun En Büyük Adayı 

Beşiktaş dün Kasımpaşa maçında 90 dakika boyunca maça ağırlığını koyan taraftı. İlk devrede pozisyon bulmakta zorlansa da 45+3'te Aboubakar'ın ince dokuyup, Mensah'ın filelere gönderdiği golle rahatladı. 

Dün karşı kaleye gitmeyi aklından geçirmeyen Kasımpaşa sanki maç 0-0 bitse de gitsek havasında sahaya çıkmıştı. Beşiktaşlı futbolcular her topu kaptırdıklarında Kasımpaşalı futbolcuların tepesindeydi. Dün Kartal'ın kazanma arzusu çok ön planda olması gelecek haftalar için ümit vericiydi. 

Rosier'in soy kütüğünü incelemek gerek. Bu adam Serencebey yokuşunda büyümüş gibi oynuyor; yüreğini koya koya... Ghezzal büyük bir yetenek.. Yıllardır sahalarımızda göremediğimiz pas ve ortaları öyle güzel dağıtıyor ki... 

Tabii arka arkaya gelen galibiyetler de Beşiktaşlı futbolcuların yeteneklerini daha da üst düzeye taşıdı. Aboubakar başta olmak üzere; Necip, Mensah, Ghezzal, Rosier, Dorukhan ve hatta Welinton her geçen hafta üstüne koyarak oynuyorlar. 

Geçen hafta son dakikalarda oyuna giren ve harikalar yaratan N'Koudou belli ki futbolu çok özlemiş. Biz de onun futbolunu özlemişiz. Atiba için ne kadar övgü yazsam az... Eh o da sonunda taraftarın ısrarına dayanamadı ve ''Heykelim çubuklu formayla olsun" dedi. Seni mi kıracağız sevgili Atiba!  

Kalede Utku maç 1-0'ken kritik bir kurtarış yaptı. Seni de unutmadım; Ersin... Utku'ya, Ersin'e de maşallah... 

Teknik Direktör Sergen Yalçın dün yaptığı doğru oyuncu değişikleriyle Siyah-Beyazlı takımın temposunu artırdı. Sergen Hoca'nın son iki haftanın harika adamı Necip'in yerine Welinton'u tercih etmesi belki tartışılabilirdi ama Brezilyalı savunmacı dün kusursuzdu. Belli ki Welinton artık Necip'in nefesini ensesinde hissediyor. 

Beşiktaş dünkü galibiyetle son 3 maçta 9 puan topladı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Takım gücünü artık hissettiriyor. Bu zorlu seriden çıkan galibiyetler Beşiktaş'ın şampiyonlukta en büyük favori olduğunu dosta düşmana gösterdi. 

Hakem Bahattin Şimşek ise hatasız maç yönetti. 

SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI