Bu Görüntüler 'Aboubakar Şampiyonluk Kutlamasında Yoktu' Diyenlere Gelsin (Video)

Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluğun ardından bir çok taraftar Aboubakar'ın takımla sevinmediği iddia ederek sosyal medyada Kamerunlu futbolcuya sitem etti.

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluğun ardından bir çok taraftar Aboubakar'ın takımla sevinmediği iddia ederek sosyal medyada Kamerunlu futbolcuya sitem etti. 

Peki Aboubakar, eğlenceye katılmadı mı? İşte yanıtı 

Maçı Cenk Tosun'la birlikte takımın konakladığı Swiss Otel'de televizyondan takip eden Abobukar bir ara otel odasına çıkar. Cenk Tosun, "Aboubakar heyecan içinde olduğunu ve namaz kılmak için odasına çıkacağını söyledi. Odadan geldikten sonra uğur yaparak değişik bir şeyler söylerek ilginç hareketlerde bulundu. Yaptığ bu şeyin ardından Beşiktaş ikinci golü buldu. Bu golün ardından büyük sevinç yaşyadık" dedi. 

Göztepe maçının ardından 1.5 saat sonra takım kafilesi otele gelirken Aboubakar takım arkadaşlarını karşıladıktan sonra odasına çıktı. Kamerunlu futbolcu otelin önünde toplanan taraftarların kendisine yaptığı tezahüratlarına kayıtsız kalmadı ve geç saatlerde şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Gazeteci Andrew Simes bu unutulmaz anı işte böyle görüntüledi: 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI