Bu işte bir iş var!

Beşiktaş'ta Aras Özbiliz depremi...

1.3 milyon Euro’ya alınan Aras Özbiliz için 2 milyon 250 bin Euro fesih bedeli ödenecek. Böylece Beşiktaş’ın 23 milyonu çöpe atılmış oldu. Aras 3 yılda sadece 1 lig maçında 7 dakika oynadı.. kulübü zarara uğrattı.

Aras Özbiliz depremi yaşanıyor... Siyah-Beyazlı yönetimin 3 yıl önce büyük umutlarla aldığı 29 yaşındaki oyuncu bu süreç içinde tam anlamıyla bir hayal kırıklığına neden oldu. 3 yıl içinde ligde sadece Alanyaspor maçında 7 dakika forma giyen Aras Özbiliz o maçın dışında ligde bir daha Beşiktaş forması giymedi. Kartal'a Spartak Moskova'ya 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle ödeyerek aldığı Aras'a 2 milyon 250 bin Euro fesih bedeli ödedi.

İşi tuhaf tarafı Aras'ın sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda bitiyordu. Beşiktaş Yönetimi Mayıs ayında sürpriz bir kararla Aras'ın sözleşmesini uzattı. 3 ay sonra bu futbolcuya 2 milyon 250 bin Euro fesih parası ödenmesi "Yok artık!" dedirtti. 

KADRODA DÜŞÜNÜLMEDİ
Beşiktaş'ın kasasından toplam 23 milyon lira çıkarken Aras Özbiliz bu süre içinde Rayo Vallecano, Willem ve Sheriff kulüplerine kiraya verildi. Ancak bu takımlarda da başarısız oldu. Aras ne Güneş ne de Abdullah Avcı tarafından Beşiktaş'ın kadrosunda hiçbir zaman düşünülmedi.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI