Bu Kadarı da Fazla!

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan futbol yorumcusu Erman Özgür, Sergen Yalçın'a yapılan eleştirileri ''Bukadarı da fazla'' sözleriyle değerlendirdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında oynadığı Denizlispor maçını 3-2'lik skorla kazanmıştı. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Özellikle yorumculara ve yazarlara söylüyorum bunu iyi dinlesinler. Futbolda ofansif ya da defansif diye bir şey yoktur. Kendimizi biraz resetleyelim. Oyun çok gelişti artık." açıklamasını yapmıştı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamaları yorumladı.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Denizlispor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Özellikle yorumculara ve yazarlara söylüyorum bunu iyi dinlesinler. Futbolda ofansif ya da savunma ağırlıklı diye bir şey yoktur. Kendimizi biraz resetleyelim. Oyun çok gelişti artık." açıklamasını yapmıştı.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan futbol yorumcusu Erman Özgür, Sergen Yalçın'ın Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamaları yorumlayan Erman Özgür, "Ben Sergen Yalçın'ın fazla eleştirildiğini düşünüyorum. O bir gerçek ama Beşiktaş'ın durumuna bakarak teknik direktörü eleştirmek lazım. Aynı Trabzonspor'un durumda olduğu gibi. Kendi transfer ettiği oyuncuların iyi çıkmaması Sergen hocayı biraz baskı altına alıyor" yorumunu yaptı. 

Beşiktaş'ın hedefe gitmesi için şu ana kadar sergilediği oyunun zayıf olduğunu vurgulayan Erman Özgür, oyuncular üzerinden değerlendirme yaptı. Erman Özgür, "Rosier'in Beşiktaş'a daha çok faydalı olacağını düşünüyorum. Oğuzhan Özyakup, bizim tanıdığımız Oğuzhan'ı artık hatırlayamadığımız Oğuzhan'a dönüştürdü. Yüksek konsantrasyon ve oynama istediği Oğuzhan'da eksik ve bir türlü yerine gelmiyor"  ifadesini kullandı. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI