Bu kırmızı kart normal değil!

Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'dan, tepki çeken Al Musrati yorumu:

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçtiğimiz gün Kadıköy'deki derbi mücadelesinde, sarı-lacivertliler 2-1'lik skorla galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırırken, maçta kritik bir an yaşandı. Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati, oyunun 24. dakikasında kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Bu kartın ardından tartışmaların ve yorumların odağında Al-Musrati'nin performansı vardı.

Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide Al-Musrati, 24. dakikada Fred'e yaptığı müdahale sonucu kırmızı kart görerek Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Bu durum, Galatasaray ile oynanan bir önceki derbide kendi kalesine gol atan Al-Musrati'nin performansıyla birleşince hayal kırıklığı yarattı. Tartışmalara neden olan bu durum üzerine spor yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan önemli bir yorum geldi.

Kütahyalı, Al-Musrati'nin transfer sürecine değinerek şu ifadeleri kullandı: "Al-Musrati, Braga'dan kiralık olarak alındı. Ancak 4 gün sonra Beşiktaş, 11 milyon Euro ödeyerek Al-Musrati'nin bonservisini satın aldı ve 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Bu detaylar ilk etapta ortaya çıkmamıştı, sonradan gün yüzüne çıktı. Bu durum, Çakar'ın da belirttiği gibi, kırmızı kartın normal olmadığını düşündürüyor."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI