Bu maç sizin beyler!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Göztepe maçı öncesi Vagner Love ve Oğuzhan Özyakup'la özel olarak görüştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Göztepe ile oynanacak maç öncesinde  ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın bu iki oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu söylediği belirtildi.

Şenol Güneş: Bu maç sizin maçınınız olsun

Fanatik’te yer alan habere göre Güneş, bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 3 kez fileleri sarsan Vagner Love ile bu yıl oynadığı 14 müsabakada 5 asist yapan Oğuzhan Özyakup’la Ümraniye’de özel bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adamın iki yıldıza, “Bu maç sizin maçınız olsun. Yoğun karşılaşma temposu içersine Göztepe maçıyla birlikte giriyoruz. Herkes artık silkinip kendine gelsin. Gerçek performansımızı artık sahaya yansıtmanın zamanı geldi. Oğuzhan ve Love ikilisinin organizasyonundan goller bekliyorum. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI