Bu teklifi Mourinho bile reddetmez!

Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle birlikte yeni teknik direktörünü belirleyecek.

Jose Mourinho'ya Dudak Uçuklatan Teklif

Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle birlikte yeni teknik direktörünü belirleyecek. İki İstanbul takımının da geçtiğimiz günlerde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdikleri öğrenildi. Bu haber, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, deneyimli çalıştırıcıya dudak uçuklatan bir teklif geldi. Jose Mourinho'nun bile reddedemeyeceği teklif, Fenerbahçe ve Beşiktaşlıları adeta yıktı. İşte son dakika haberinin detayları…


Son dakika haberleri… Kariyeri boyunca büyük başarılar elde eden Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, son olarak İtalya Serie A devi Roma'yı çalıştırmıştı. Roma'nın başında UEFA Konferans Ligi zaferi yaşayan 61 yaşındaki çalıştırıcı, geçtiğimiz aylarda takımından ayrıldı. Mourinho'nun boşta kalmasından sonra birçok takım peşine düşerken, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği öğrenildi.

Bu teklifi Jose Mourinho bile reddetmez! Fenerbahçe ve Beşiktaş derken akıl almaz sözleşme dudakları uçuklattı. Haberde, Mourinho'nun bu teklife sıcak baktığı ancak gelecek sezon için görüştüğü takımlardan 1 yıllık sözleşme talebinde bulunduğu kaydedildi.


Müthiş teklif 

Rumen basınından Emanuel Roşu'nun haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah, Jose Mourinho'ya 150 milyon euro değerinde bir sözleşme önerdi.

Bu teklifi Jose Mourinho bile reddetmez! Fenerbahçe ve Beşiktaş derken akıl almaz sözleşme dudakları uçuklattı

Haberde, Mourinho'nun bu teklife sıcak baktığı ancak gelecek sezon için görüştüğü takımlardan 1 yıllık sözleşme talebinde bulunduğu kaydedildi. 


Fenerbahçe detayı

Sabah'ta yer alan habere göre; Jose Mourinho ile Fenerbahçe'nin de çok yakından ilgilendiği ancak sarı-lacivertlilerin Mourinho'nun 1 yıllık sözleşme talebine sıcak bakmadığı kaydedildi. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, adaylık açıklamasında başkan olması durumunda Jose Mourinho ile çalışacağını açıklamış ve Yıldırım'ın açıklamaları Avrupa basınında büyük yankı uyandırmıştı.


Beşiktaş'ın da hedefiydi

Dünyanın en iyi teknik adamlarından birisi olarak kabul edilen Jose Mourinho için Beşiktaş'ın da ilgilendiği öne sürülüyordu. Siyah-beyazlı ekip, sezonun sona ermesinin ardından Portekizli teknik direktör ile bir kez daha görüşme gerçekleştirecek. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile transfer görüşmelerini sürdüren Mourinho'nun ilerleyen günlerde son kararını vermesi bekleniyor.

Sabah






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI