Bu Zaferler Sergen Yalçın'a Yazar

Spor yazarı Uğur Meleke'den çarpıcı Beşiktaş yorumu

BeIN Sports'ta derbiyi yorumlayan spor yazarı Uğur Meleke, Beşiktaş'ın Başakşehir ve Fenerbahçe galibiyetlerinde teknik direktör Sergen Yalçın'ın başrolde olduğunu belirtti. Meleke, şu yorumda bbulundu; 

"Beşiktaş 21 günlük zorunlu bir ara yaşadı. Milli maçın ardından ve BAY tesadüfü ardı ardına geldi.  Beşiktaş sezonu çok erken açmıştı, 21 günlük hazırlık kampı gibi bir fırsatları oldu. Sezon başından beri yapamadığı hazırlığı Beşiktaş, bu 21 günlük arada yaptı. O günden beri de iyi bir Malatya maçı, iyi bir Denizli maçı, iyi bir Başakşehir maçı ve iyi bir Fenerbahçe derbisi oynadı. Bu hazırlığı yaptıktan sonra geçen sezona daha çok benzeyen bir Beşiktaş sahada görünmeye başladı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın 21 günlük ara sırasında herkesi, birey birey geliştirdiğinin altını çizelim. Bir takımda 25 oyuncu varsa, bunun 15'i çıkıştaysa, bunu teknik direktöre yazarsın. Beşiktaş’ta Ersin ve Utku çıkışta. Montero çıkışta, Necip orjini olmamasına rağmen stoperde çıkışta, Rıdvan çıkışta, Rosier harika gidiyor, Atiba – Josef oturdu, Mensah toparladı, Ghezzal sezonun en iyi topunu oynadı, Cyle Larin çıkışta, Aboubakar çıkışta, N’Koudou iyi döndü. Bu bakımdan Sergen Yalçın övgüyü hak ediyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI