Burak Can Yıldızlı Beşiktaş'ta

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda forvet transferi tamam

Beşiktaş Sompo Japan, uzun forvet Burak Can Yıldızlı ile 1 senelik mukavele imzaladı. Beşiktaş Sompo Japan, geçtiğimiz sezon Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyen 24 yaşındaki 2.02'lik uzun forvet Burak Can Yıldızlı ile 1 senelik kontrat imzaladığını resmen açıkladı.

Burak Can Yıldızlı, geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde 16,1 dakika, 4,7 sayı, 2,7 ribaund, 0,8 asist ortalamaları ve %75 serbest atış yüzdesi ile oynamıştı.

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamanın tam metni ise şu şekilde;

"2018-2019 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan Takımımız, 1994 doğumlu Burak Can Yıldızlı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

202 cm boyunda ve uzun forvet olarak görev alan Burak Can Yıldızlı geçtiğimiz sezonu Demir İnşaat Büyükçekmece forması altında 4.7 sayı, 2.7 ribaund ortalamalarıyla tamamladı."




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI