Burak Yılmaz geliyor

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a geri dönmesinde Şenol Güneş'in takımın başında olmasının etkili olduğu kaydedilirken transferin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

Geleceği merak konusu olan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'la büyük ölçüde anlaştığı ve gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi.

Beşiktaş, Burak Yılmaz'la anlaştı 

Sezon başında Lille'den Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a transfer olan Burak Yılmaz'ın sarı-yeşilli kulüple yolları resmen ayrıldı.

Fortuna Sittard ayrılığı resmen duyurdu

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Burak’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Geleceği merak konusu oldu

Yaşanan bu gelişmelerin ardından tecrübeli golcünün geleceği merak konusu oldu. Birçok kulüple ismi anılan Burak Yılmaz sürpriz bir imza atmaya hazırlanıyor.

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönüyor

37 yaşındaki futbolcu 2020 yılında ayrıldığı Beşiktaş'a dönmeye hazırlanıyor. Burak Yılmaz ve Beşiktaş arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtilirken deneyimli golcünün gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi. 

Şenol Güneş'in etkisi büyük oldu

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a geri dönmesinde Şenol Güneş'in takımın başında olmasının etkili olduğu kaydedilirken transferin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor. 

27 maçta 9 gol attı

Deneyimli forvet oyuncusu bu sezon Fortuna Sittard formasıyla 27 maça görev aldı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atan Burak Yılmaz, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI