Burak Yılmaz için istenen bonservis bedeli

Trabzonspor Burak Yılmaz için Beşiktaş'a istediği ücreti iletti.

Beşiktaş yönetimi, geçen yıldan beri kadrosuna katmak için uğraş verdiği Burak Yılmaz için tekrar girişimlere başladı. Alvaro Negredo ve Vagner Love’un performansından memnun olmayan Siyah-beyazlı yönetim, bu iki oyuncudan biriyle yollarını ayırması halinde tekrar Burak için girişimlerini hızlandıracak.

Beşiktaş kiralamak istiyor

Sabah’ta yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik nedenlerden dolayı golcü oyuncuyu bir yıllığına kiralamak için teklifte bulundu. Ancak Bordo-mavili yönetiminin Beşiktaş’n kiralama teklifine olumsuz cevap verdi.

Burak Yılmaz’ın bonservis bedeli 4.5 milyon Euro

Gazetenin haberine göre Trabzonspor’un 4.5 milyon Euro’dan aşağıya Burak’ı satmak istemediği ifade edildi. Trabzon ekibi, Beşiktaş’ın golcü oyuncuyu kiralama teklifini kabul etmedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI