Burak Yılmaz'ın Yerine İki Bomba Transfer

Beşiktaş transferde bombaları patlatıyor.

Beşiktaş yönetimi, Lille$e transfer olan golcü Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, milli forvetin yerine iki yeni adayı transfer listesine ekledi. 

Sırbistan Ligi gol kralı Nenad Lukic... 

Sırp ekibi TSC'nin ilk 4 içine girerek tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarına katılmasını sağlayan 27 yaşındaki golcünün, Burak Yılmaz'a benzer özellikleri olduğunu belirten Sergen Yalçın, bu futbolcunun transferini istiyor. 

500 BİN EURO'YA BİTEBİLİR

Kardeşi Gürsoy Yalçın'ın uzun süredir izlediği Lukic'in takımında yıllık 120 bin euro'ya oynaması ve 300-400 bin euro bandından bir teklife 'evet' deme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. 

Ayrıca Sırp kulübünün tarihinde herhangi bir oyuncunun bonservis bedeli kazanarak satılmamasının da Beşiktaş'ın avantajı olacağı belirtildi.

16 golle Sırbistan Ligi'nde gol kralı olan Lukic için 500 bin euro civarında bir bonservis bedelinin olduğu belirtiliyor. 

EN YÜKSEK ORAN BEŞİKTAŞ'A

Beşiktaş yönetimi ayrıca bu sezon Premier Lig'e veda eden İngiltere Ligi ekiplerinden Norwich City forması giyen Finlandiyalı golcü Teemu Pukki'yi transfer radarına aldı. .

Sky Bet sitesinde yer alan habere göre; Finli forvetin takımımın küme düşmesi sonrası takımdan ayrılacağı belirtildi.

Haberde, oyuncuya Burnley ve Beşiktaş'ın talip olduğu kaydedildi. Sözleşmesi 2022'ye kadar devam eden Pukki; bu sezon 38 maçta 11 gol ve 2 asist kaydetti.

Haberde Beşiktaş'ın bu transferde şansının en yüksek takım olduğu belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI