Burnuma tuhaf kokular geliyor!

Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleşen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Al-Musrati'nin 25. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakması tartışılmaya devam ediliyor.

Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleşen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Al-Musrati'nin 25. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakması tartışılmaya devam ediliyor. Galatasaray derbisinde kendi kalesine gol atan Al-Musrati, Tümer Metin'in çarpıcı yorumlarına maruz kaldı.

Beşiktaş'ın sezon arasındaki transferi Al Musrati, Galatasaray derbisinde 2. dakikada kendi kalesine gol atarken, Fenerbahçe derbisinde ise 25. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Al Musrati'nin performansı büyük tartışmalara neden olurken, eski futbolcu Tümer Metin Al Musrati hakkında şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

"Takımını derbide yalnız bırakan, Beşiktaş tarihinin en pahalı transferlerinden biri olan Al-Musrati, bu hatayı nasıl yapar? Deneyimli bir oyuncu için bu beklenmedik bir durum. Tuhaf kokular geliyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI