Çağdaş Atan'dan Sergen Yalçın Paylaşımı

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, daha önce yardımcılığını yaptığı Sergen Yalçın’la ilgili bir paylaşımda bulundu.

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, daha önce yardımcılığını yaptığı Sergen Yalçın’la ilgili sosyal medyada çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Genç teknik direktörün Çağdaş Atan’ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sergen Yalçın ile çektirdiği bir fotoğrafını kullanıp, “Ustam” ifadesini kullanması büyük ilgi topladı.

Süper Lig’in ilk 8 haftasında topladığı 17 puanla zirvede bulunan ve 1 maç eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor’da başarıda önmli pay teknik direktör Çağdaş Atan'ın oldu. Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimine oldukça iyi başlayan Atan, geçtiğimiz sezonlarda yardımcılığını yaptığı Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’la ilgili flaş bir paylaşımda bulundu.

40 yaşındaki çalıştırıcı, Twitter hesabından Sergen Yalçın ile bir fotoğrafını paylaşarak “ustam” notunu düştü. Paylaşım kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı.

İşte o paylaşım:


Sergen Yalçın ile Çağdaş Atan; Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş’ta birlikte görev aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI