Caner Erkin İçin Resmi Açıklama

Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Menajer Batur Altıparmak'dan çarpıcı açıklamalar

Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Menajer Batur Altıparmak'dan çarpıcı açıklamalar 

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Caner Erkin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Batur Altıparmak Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Caner Erkin'le ilgili açıklamalarda bulundu. Altıparmak, "Caner'le ilgili her gün bir şeyler söylüyorlar. Şu anda ne Galatasaray ne de Fenerbahçe'ye bir söz verdik. Kimseyle bir şey konuşmadık. Beşiktaş'la görüşmem oldu. Caner Erkin'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Ancak Caner'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını net bir şekilde söyleyebilirim. Yurt dışı ihtimali her zaman için var. Inter'den ayrılmasını asla istememiştim. Milano'da teknik direktörü tarafından haksızlığa uğradı. Caner orada biraz acele etti ancak bu onun kararıydı. Sezon sonunda transferi için oturup konuşacağızve en doğru kararı vermeye çalışacağız" dedi. 

İspanya'da Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu hakkında konuşan Batur Altıparmak, "Hareketlenmeler başladı. Sezon başında Okay Yokuşlu'nun sakatlığı vardı. 3 aylık bir tedavi süreci oldu. Pandemi dönemine kadar iyi bir performansı vardı. Okay Yokuşlu özellikle son maçın ilk yarısında harika oynadı. Hocası onu kırmızı kart görmesin diye oyundan çıkardı. Okay'ın form durumu çok iyi.  Bizim futbolcularımız ne kadar yurt dışında oynarsa Türk Milli Takımı bundan o kadar yararlı çıkacaktır. Hedefimiz Okay Yokuşlu'yu daha üst düzey Avrupa kulüplerinde forma giymesini sağlamak. Okay, Avrupa'da devam edecek. Okay'ın durumunu soran kulüpler var. İngiltere'den Okay'ı yakından takip eden kulüpler var" şeklinde konuştu.

Önceliğimiz yurt dışı!

Başakşehir formasıyla şampiyonluk mücadelesi veren futbolcusu İrfan Can Kahveci hakkında konuşan FIFA Menajeri Batur Altıparmak, "İrfan Can Kahveci bir şampiyonluk yarışının içinde. Onun kafasını karıştırmak istemediğim için hiç transfer konularına girmiyoruz.  Başakşehir şampiyon olduktan sonra transfere bakacağız. Şampiyon olsa da olmasa da herhangi bir teklif olursa Başakşehir bunu değerlendirecektir. Bizim önceliğimiz yurt dışı. Ben bunu hep söylüyorum" dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI