Caner Erkin'den Erol Bulut'a Şok Tepki

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe"ye imza atan Caner Erkin, sarı-lacivertli takımın Hatayspor'la 1-1 .arebere kaldığı maça damgasını vurdu.

Süper Lig'de ikinci haftanın kapanış maçında Fenerbahçe evinde Atakaş Hatayspor'la 0-0 berabere kaldı. 

İki takım da bu sonuçla beraber puanını 4'e yükseltti.

2 KIRMIZI ÇIKTI!

Konuk ekip Hatayspor karşılaşmayı 9 kişi tamamlarken 73. dakikada Ruben Ribeiro ve 81. dakikada Sackey çift sarı karttan oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe'den 2016'da ayrılan ve 4 yıl sonra takıma dönen Caner Erkin ile Gökhan Gönül, uzun bir aradan sonra sarı-lacivertli formayla Ülker Stadı'nda resmi maça çıktı.

Fenerbahçe'oen ayrıldıktan sonra İtalya ekibi Inter ve Beşiktaş'ta forma giyen Caner Erkin, 1666 gün sonra Kadıköy'de Fenerbahçe formasını sırtına geçirdi.

Beşiktaş'ta geçirdiği 4 sezonun ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül ise 1590 gün sonra Ülker Stadı'nda sarı-lacivertli formayı giydi.

CANER ERKİN'DEN EROL BULUT'A ŞOK TEPKİ

Maçın en dikkat çeken anı ise 82'nci dakikada yaşandı. Oyundan alınan Caner Erkin, teknik direktör Erol Bulut'un verdiği bu değişiklik kararını tepki gösterdi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI