Caner Erkin'in Yeni Takımı... İmzayı Atıyor

Beşiktaş'la Caner Erkin'in yolları ayrılıyor.

Caner Erkin, Galatasaray ile anlaşma sağladı. 

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli futbolcu Caner Erkin, Galatasaray'la görüşüyor. Fenerbahçe'yle de adı anılan Caner'den sarı lacivertliler, Novak transferini gerçekleştirmesi üzerine vazgeçti.

Türkiye'nin en iyi sol beklerinden Caner Erkin'in sezon sonunda Beşiktaş'la yolları ayrılıyor. Caner Erkin, Beşiktaş Yönetimi’nin sözleşme uzatmama kararı sonrasında menajeri aracılığıyla takım bakmaya başladığını açıklamıştı. 

BAŞAKŞEHİR DE DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğu tecrübeli oyuncu için Başakşehir'in de devrede olduğu ifade ediliyordu ama bu transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Sarı lacivertliler ile Caner Erkin arasında anlaşmaya varıldığı, ancak Mert Hakan Yandaş transferindeki ücretler nedeniyle sorun çıktığı iddia edilmişti. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli sol bek Caner Erkin, Fenerbahçe'ye 'gelirim' demiş ama planlar bozulmuştu.

GALATASARAY ATAĞA KALKTI

Yabancı kuralının açıklanmasıyla birlikte bu sezon en az yerli futbolcu kullanan takımlardan biri olan Galatasaray atağa kalktı. Sarı kırmızılı takımdan Nagatomo ile yollar ayrılınca sol bek arayışları hızlandı.

İLK GÖRÜŞMEDE ANLAŞMA SAĞLANDI 

Sarı kırmızılılar, Caner Erkin için resmen girişimlere başladı ve ilk görüşme gerçekleşti. Tecrübeli futbolcu ile masaya oturan sarı-kırmızılılar tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Caner'in sezon sonunda resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI