Caner'in Hasreti Bitti... Oğuzhan'a Plaket

Beşiktaş'ta cezası biten Caner Erkin de yedekler arasında kendisine yer buldu.

CANER'İN HASRETİ BİTTİ
Beşiktaş'ta cezası biten Caner Erkin de yedekler arasında kendisine yer buldu. Siyah-beyazlı ekibin ligin 9. haftasında Medipol Başakşehir ile Vodafone Park'ta yaptığı karşılaşmada sarı kart cezalısı durumuna düşen ayrıca hakeme yönelik sözlerinden dolayı 6 maç ceza alan Caner, 54 gün sonra bir lig mücadelesinde kadroya girebildi. Beşiktaş'ta ayrıca Tolga Zengin, Matej Mitrovic, Necip Uysal, Jeremain Lens, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek yedekler arasında yer aldı.

OĞUZHAN'A PLAKET
Beşiktaş'ın 14. haftada Galatasasaray ile yaptığı karşılaşmada görev alan ve siyah-beyazlı formayla 200. maçına çıkan Oğuzhan Özyakup, plaketini Osmanlıspor karşılaşması öncesi aldı. Oğuzhan'a plaketini Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil verdi. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcısı Tayfur Havutçu, Fikret Orman ile yönetim locasından maçı izledi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI