Canlı yayına katılmak istemedi!

Stüdyoda gergin anlar!

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş ile Karagümrük arasındaki mücadeleyi değerlendirmek üzere TV 8.5 ekranlarına çıkan Rıdvan Dilmen, Pençe-Kilit operasyonundaki şehitlerimiz nedeniyle yayına çıkmak istemediğini açıkladı. Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Dilmen, şu çarpıcı sözleri dile getirdi:

"Bugün program yok deseler mutlu olurdum, onu söyleyeyim. Zor hakikaten, 22-23 Aralık'ta yine şehit vermiştik. Bir de dünkü olay tüm ülkeyi sarstı."

"Ailelerine baş sağlığı diliyorum, ülkemizin de başı sağ olsun."

"100 yıllık Cumhuriyet'in 40 yılı, yarıya yakını bu olay devam ediyor. Allah bizleri korumaya çalışan evlatlarımıza sağlık versin, güç versin."

Rıdvan Dilmen'in duygusal açıklamaları, Pençe-Kilit operasyonundaki kayıplar nedeniyle yaşanan üzüntüyü ve milli birlik duygusunu yansıttı. Dilmen, şehitlerimize ve ailelerine başsağlığı dilerken, ülkenin birlik ve beraberliği için dilekte bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI