Canlı Yayında Beşiktaş'ın Yeni Transferini Açıkladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Spor Gündemi programında Beşiktaş'ın yeni transferini açıkladı. Uzundurukan, "Beşiktaş'ın Halilovic ile ocak ayı için söz kestiği yönünde bir iddia var" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın, Milan forması giyen Alen Halilovic ile söz kestiği yönünde bir iddia bulunduğunu belirten Uzundurukan şu yorumda bulundu; "Bu yeni bir bilgi aldım. Halilovic "Harika çocuk" olarak biliniyor.  Sergen Yalçın onaylamış. Oyuncuyla görüşüldüğü, menajeri Mirsad Türkcan'la görüşüldüğü, karşılıklı bütün görüşmelerin yapıldığı ama bu transfer dönemine yetişmediği, Ocak ayı için transferin önünde bir engel bulunmadığı belirtiliyor" dedi.

Geçen sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Heerenveen'de kiralık oynayan Alen Halilovic, 1 gol 2 asistlik performans gösterdi.

On numara mevkiinde görev yapan Halilovic, sezon sonunda Milan ile olan sözleşmesini sonlandırıp boşa çıkacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI